Nyhet

Tilbake til barndommen og ungdomstiden i MØs nye musikkvideo

GAFFA.no - alt om musikk.

Bildene i den danske verdensstjernens nye video er valgt ut av hennes foreldre.

MØ har nettopp sluppet sin nye singel med tilhørende musikkvideo. Tittelen er Nostalgia, og i teksten kikker MØ tilbake på sin barndom og ungdom. Det samme gjør hun i videoen, som består av en rekke bilder fra familiealbumet fra hennes barndom og ungdomstid i Ubberud utenfor Odense. Se videoen lenger nede i saken.

Bildene viser lekene, venninnene, guttene og musikken med utgangspunkt i hjemmets klaver. Senere også den første kjærlighet, festene med farens stjålne sprit i blodet og ikke minst drømmen om å bli stor som Spice Girls.


Alt materiale som er brukt i videoen er valgt ut av MØs sannsynligvis meget stolte foreldre.

LES OGSÅ: Anmeldelse av nytt album fra The Vaccines.

Låta er spilt inn i samarbeid med den hyppige samarbeidspartneren Diplo fra Major Lazer, og den er da også preget av et dancehall-inspirert beat og byr på en snakkesyngende MØ i versene før hun bryter ut i mer melodisk sang i refrenget.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Sangerinnen og låtskriveren med det borgerlige navn Karen Marie Ørsted har for øvrig skrevet ny platekontrakt med Columbia Records i USA og kommer dermed i stall med helt store navne som Adele, Beyoncé og Harry Styles, for ikke å nevne veteraner som Leonard Cohen, Bob Dylan og Bruce Springsteen.


LES OGSÅ: Stjernerapper saksøkes etter konsertavlysning.

Nostalgia er MØs første solosingel siden When I Was Young fra fjorårets EP med samme tittel. Siden har hun dog både medvirket på Diplos single Get It Right og Noah Cyrus' We Are.... Den nye singelen er muligens en forløper til MØs etterlengtede andre album. Det er denne måneden fire år siden hun ga ut debutalbumet, No Mythologies to Follow. Siden har hun utgitt flere singler og en EP.

MØ er for tiden på turné i England og spiller i neste uke i O2 Brixton Academy i London med plass til nesten 5.000 personer, før hun fortsetter til USA og spiller to ganger på Coachella.


ANNONCE