Nyhet

Lover et energisk Gorillaz-album

Damon Albarn og Jamie Hewlett røper detaljer om den kommende plata.

Tidligere i år kunne musiker Damon Albarn og digitalkunstner Jamie Hewlett bekrefte at deres animerte band Gorillaz ville returnere med nytt album i 2016. Nå følger de opp med flere detaljer om det etterlengtede plateslippet.

"Vi kommer til å drive med Gorillaz neste år," kunne Hewlett fortelle til NME. "Damon har startet å lage litt musikk i tillegg til alle de andre prosjektene han har på gang. Jeg jobber med det nå - 2016 kommer til å bli Gorillaz hele året rundt."

Han kunne også røpe at det blir store endringer i bandets visuelle uttrykk: "Det kommer til å endres - jeg kan ikke fortelle hvordan. Men selvfølgelig kommer det til å bli ulikt. Jeg kan ikke lage noe jeg allerede har gjort før, det er ikke interessant for meg. På samme måte som Damon endrer musikken sin og beveger seg fremover, gjør jeg det samme. Det kommer til å bli et nytt syn."

Albarn lover på sin side en særdeles energisk utgivelse: "Jeg har akkurat begynt å jobbe med Gorillaz-albumet. Så langt er den veldig rask og har veldig mye energi. Jeg har sittet fast ved et piano ved Broadway i flere år nå. Nå ønsker jeg å gjøre det totalt motsatte."

Blur, bandet til Albarn, slapp tidligere i år albumet The Magic Whip, som ble belønnet med fire stjerner her i GAFFA.

Under kan du ta et gjensyn med Gorillaz og låta Clint Eastwood:

ANNONCE