Nyhet

Kygo delte scene med amerikansk superstjerne i natt

Kjent gjesteartist kom med på scenen da nordmannen spilte i Hollywood.

Kygo (bildet) gjør fortsatt suksess, og er for tiden i USA. Natt til søndag spilte han på utendørsamfiet Greek Theater i åsen over Hollywood, med en av statenes største stjerner John Legend som gjesteartist på scenen. Foran 5.600 tilskuere kjørte de to opp Marvin Gayes klassiske Sexual Healing, en låt som Kygo har gjort stor suksess med sin remix av.

— Dette var et veldig stort øyeblikk for meg. Det er en ubeskrivelig følelse at så mange mennesker komme for å se meg spille, og så er det helt vilt at en fyr som John Legend vil komme og synge på min konsert, uttalte nordmannen til VG etter konserten.

Se opptak fra konserten i Los Angeles på avisens nettsider her.

I forrige måned var GAFFA på plass da Kygo gjorde sin første opptreden i Tyskland på festivalen Lollapalooza i Berlin. Se stort bildegalleri fra konserten her.

Vi anmeldte også konserten han gjorde på hjemmebane under Bergenfest i sommer.

— Sannheten er at Kygo sitt særegne sound er forbaska vanskelig å ikke like. Selv på bakerste rad trippet den eldre garde i vei med fornøyelige dansebevegelser, til et liveshow intet mindre enn helstøpt og fullkomment, skrev vår anmelder og kastet fem stjerner etter suksessartisten.

Les hele anmeldelsen av konserten på Bergenfest her.

ANNONCE