Nyhet

Har Jay Z gått lei av Tidal?

Svensk nettsted hevder at rapperen vil selge seg ut av strømmetjenesten han kjøpte tidligere i år.

Tidligere i år kjøpte Jay Z (bildet) den norske strømmetjenesten WiMP og kjørte en mildt sagt heftig relansering under navnet Tidal. Likevel møtte den nye aktøren motbør fra flere kjente artister i tiden etter lanseringen.

Og selv om Jay Z og den like berømte kona Beyoncé tok turen innom Oslo denne sommeren for å hilse på de norske ansatte, hevder BreakIt.se nå at rapperen er på vei til å selge seg ut av selskapet.

Ifølge det svenske nettstedet skal jakten på nye eiere allerede være i gang, og de skriver også at Hova ønsker like mye penger som han selv betalte for selskapet tidligere i år. Allerede før han tok over Aspiro, selskapet bak WiMP og Tidal, skal det ha vært røde tall. Regnskapstall for 2015 er enda ikke offentliggjort, men i 2014 omsatte selskapet for 303 millioner kroner og hadde et tap på 84 millioner kroner.

Tidal har hele veien fått hard konkurranse av den veletablerte svenske strømmetjenesten Spotify, og tidligere i år lanserte også Apple en ny konkurrent i Apple Music. Tidligere denne måneden ble det dog klart at hele 40% av brukerne som hadde gått inn for Apple-tjenestens tre måneder lange gratisperiode nå hadde forlatt skuten.

Det er altså ennå ikke klart hvem som kommer til å vinne den pågående strømmekrigen.

ANNONCE