Nyhet

Disse skal du oppleve på Oslo World Music Festival

Miss Tati guider oss gjennom sine favoritter på årets festivalprogram.

I neste uke er det igjen tid for årets utgave av Oslo World Music Festival. I dagene 27. oktober til 1. november inntas hovedstadens scener av impulser fra hele verden, og for å guide oss gjennom programmet har vi spurt den singelaktuelle artisten Miss Tati (bildet), som også spiller på festivalen sammen med OMVR på Blå 29. oktober, om å komme med noen anbefalinger.

Her kan du sjekke ut Miss Tatis stalltips i forkant av årets Oslo World Music Festival.

Silvia Perez Cruz - Victoria Nasjonal Jazzscene - 29. oktober


Årets overraskelse for meg! Hun blander sin katalanske bakgrunn med portugisisk og brasilansk musikk på en vanvittig smakfull måte. Hun er helt fantastisk!

Hindi Zahra - Parkteatret - 31. oktober (sammen med Sarah Camille)


Behagelig soul fra en marokansk skjønnhet. Digger at hun flørter med bossanova fra Brasil. Sjekk ut låten hun droppet for et par dager siden her:

Batida - Blå - 31. oktober (sammen med Alo Wala)


Denne mannen blander det beste fra to verdener; tradisjonell angolansk musikk (semba) og angolansk tekno (kuduro). Han tar opp hva som har skjedd i det angolanske samfunnet etter nesten 30 år med borgerkrig.

Teresa Salgueiro - Kulturkirken Jakob - 31. oktober


Hun er frontvokalisten i det legendariske bandet Madredeus, som jeg er vokst opp med. En av grunnene til at jeg begynte å høre mer på fado (portugisisk blues):

Flavia Coelho - Victoria Nasjonal Jazzscene - 28. oktober


En eksentrisk dame som blander karibisk musikk med sine brasilenske røtter - Veeeldig tøft!

Oslo World Music Festival arrangeres i dagene 27. oktober - 1. november. Klikk deg inn på GAFFA LIVE for billetter til enkeltkonserter og festivalens nettsider for komplett program.


ANNONCE