Nyhet

De siste artistene til Sørveiv 2015 er bekreftet

Showcasefestivalen i Kristiansand med komplett program.

6. og 7. november arrangeres showcasefestivalen Sørveiv i Kristiansand. Fra tidligere av er artister som Gold Celeste, Vidar Vang, Band Of Gold, Frøder, Kindred Fever, Slaughter Beach, Erlend Ropstad, Philco Fiction og Death By Unga Bunga klare for å innta byens klubbscener.

I dag er de siste artistene klare for festivalen, og det satses lokalt med Tone Hille Bringsdal fra Mandal, Ingvild Koksvik fra Farsund, Thea Stapnes fra Birkeland, Blomst (bildet) fra Søgne og Mandal og Hilma Nikolaisen fra Moi.

— Det er fem sterke navn, som representerer helt ulike sjangre. Tone Hille Bringsdal er den skjulte skatten vi håper flere skal få øynene opp for, mens Ingvild Koksvik kommer til Sørveiv med nytt materiale i kofferten. Thea Stapnes har store ting på gang. Hun har vært på blokka vår i flere år, og nå tror vi det er like før det smeller for henne. Med medlemmer fra både Søgne og Mandal, har Blomst også et lokalt alibi. Vokalist og gitarist Ida Dorthea Horpestad fronter bandet på en utrolig kul måte. Og ikke minst har vi Hilma Nikolaisen fra den hypermusikalske Moy-familien, som fronter soloprosjektet sitt som det er stadig større interesse for over hele landet, skriver festivalsjef Kjetil Nordhus i en pressemelding.


I tillegg til de med lokal profil kommer danske Emma Acs over Skagerak med sitt retrounivers, det svenske drømmepopbandet YAST og Unnveig Aas med sin countrybaserte hovedstadsmelankoli. Hilde Marie Holsen var et av navnene under årets Punktfestival og presenterer eksperimentell og impro-basert jazz basert på trompet og elektronikk.

— Vi er ekstremt godt fornøyd med bredden i dette slippet også, og synes vi fikk på plass noen viktige brikker som gjør det fullstendige programmet nå skal bestå av noe for enhver smak, avslutter Nordhus.

Les mer om festivalen og sjekk ut hele programmet her.

ANNONCE