Nyhet

GAFFA ANBEFALER: BLOMST DREPER DEG OG VENNENE DINE (MED DANS)

En av Norges beste live-band har sluppet en kul låt som passer rett inn i spillelisten din.

Blomst har sluppet sin helt nye singel “Dans til du dør”, og tar med lytterne på en reise fylt med frihet, livsglede og rå energi.

Med en pulserende melodi og dristige, ærlige tekster inviterer låten deg til å kaste bekymringer til side og omfavne øyeblikket. Vokalist Ida Dorthea Horpestad deler: "Dans til du dør handler om å ta livet i egne hender, skape sin egen fest og rom til å være fri -på egne premisser!".

Bandet har blitt hyllet av fans og presse siden sin oppstart i 2010, og live har bandet blitt rost for sin intense energi og overveldende tilstedeværelse på scenen.Blomst har tidligere gitt ut flere kritikerroste utgivelser, inkludert album som "Blomst" (2015), "Blomst IL" (2019), og Triatlon (2022).


Deres unike sound og ærlige tekster har gjort dem til en av de mest elskede og respekterte bandene innenfor sin sjanger i Norge. Blomst er ikke bare et band -deter en opplevelse. Deres karismatiske vokal, heftige gitarer og drivende rytmeseksjon skaper en atmosfære av ren glede og frihet som publikum umiddelbart blir dratt inn i.

ANNONCE