Nyhet

Blink-182 bekrefter at et nytt album er på vei

Dette blir den første utgivelsen uten vokalist Tom DeLonge.

I januar i år gikk bassist Mark Hoppus og trommis Travis Barker i det amerikanske bandet Blink-182 ut med en pressemelding om at gitarist og sanger Tom DeLonge (til venstre i bildet) hadde sluttet i bandet - mer eller mindre frivillig.

DeLonge ble raskt erstattet med Alkaline TrioMatt Skiba. I et intervju med NME kan de røpe at de nå befinner seg i studio sammen og har så langt spilt inn fem nye låter. 

Om det nye bandmedlemmet ytrer Barker til musikkmagasinet:

Matt eier det! Han er morsom å spille med og skrive med. Vi har akkurat begynt, men jeg tror at vi har mellom fire og fem låter akkurat nå som jeg er veldig, veldig fornøyd med. Det er en låt som heter Punk Rock Cliché som jeg elsker høyest akkurat nå. Den handler om vennene våres og deres forhold.

Han har så langt ikke røpet når musikken vil slippes, men alt tyder på at et nytt album er på vei fra Blink-182:

– Målet her er å ende opp med et album og bare skrive. Vi har ikke satt en grense på hvor mange låter vi skal lage. Vi skriver bare en haug med sanger, og når vi føler at et album er klart, så er albumet klart. Du vet, ikke no press, ingen tidsfrister, forteller Barker.

Tidligere medlem DeLonge skulle egentlig spille inn et nytt album med bandet, men forlot gruppen før dette skjedde. Dermed ble albumet aldri noe av. Nå ser det endelig lyst ut for ny musikk fra Blink-182, og vi krysser fingrene for at det blir like heftig som før!

Hør Blink-182 med låta Stay Together for the Kids her:

ANNONCE