Nyhet

Mark Hoppes om veien tilbake: "Strålebehandling ødela stemmebåndene mine"

Mark Hoppus, bassist og sanger i Blink-182, forteller om kreftdiagnosen, behandlingen og veien tilbake til musikken

I forkant av utgivelsen av Blink-182s kommende album, One More Time..., forteller Mark Hoppus Apple Musics Zane Lowe om sin nå løste feide med bandkamerat Tom DeLonge og hvordan han ikke trodde de noen gang ville dele scenen igjen .

"Jeg fortalte ledelsen, jeg fortalte Travis (Barker red. anm.), jeg fortalte det til alle. Jeg sa: 'Jeg kommer aldri til å sette min fot på samme scene som den fyren. Det er ingen sjanse.' Det var sant. Jeg har alltid trodd at Tom var en av de beste låtskriverne i verden, men det ble for mye oppstyr, for mye i media og følelser og alt det der, sier Hoppus i intervjuet.

Da Hoppus senere ble diagnostisert med kreft i 2021, viste DeLonge sin støtte, til tross for deres konflikt.


«Jeg ble syk... Men Tom sa alltid: «Vi kommer oss gjennom dette», sier Hoppus.

Livet ble satt på spissen og bandkameratene valgte forsoning, og fokuset ble da å samle den originale besetningen til bandet igjen. Men veien tilbake til musikken etter sykdommen var tøff.

"Selv om jeg ble ryddet, var jeg fortsatt helt utslitt, bare et skall. Jeg følte meg som dritt, hjernen min ble spist opp av all strålingen og jeg hadde vondt. Og så kom tilbake til studioet for å spille inn et nytt album var som å lære å spille bass igjen. Strålebehandlingen ødela stemmebåndene mine. Jeg måtte gå til en stemmetrener, jeg måtte bygge opp halsen min igjen, sier han og fortsetter:


"Jeg hadde alle disse tingene som jeg måtte bygge om for å komme til det punktet hvor jeg kunne stå på Coachella-scenen og gjøre et av de største showene i karrieren vår, og gjøre dette albumet, som er et av de beste vi noen gang har hatt. ferdig."

ANNONCE