Nyhet

4 kjappe med singelaktuelle Chinook

17-åringen følger opp fjorårets Idol-deltakelse og låtsuksess med 'Dancing In Flames' i dag.

Det norsk-nederlandske talentet Chinook Lamers (bildet) sjarmerte det norske folk under Idol 2014, og slapp kort tid etter å ha landet tredjeplassen i konkurransen singelen Go Home, som gikk rett til topps på iTunes og streamet til gull.

I dag følger 17-åringen opp med singelen Dancing In Flames, og vi tok en kjapp prat med henne i den anledning.

Hei Chinook! Grattis med ny singel. Kan du fortelle våre lesere litt om Dancing In Flames?

- Hei, tusen takk! Denne låten er skrevet av Frida Amundsen og Varren Wade. Og det er en veldig åpen låt, det vil si at alle kan mene hva som helst om teksten, ingenting er riktig eller feil. Når jeg leser teksten så har jeg mine hendelser som jeg ser meg selv i. Jeg har hatt en veldig tung tid der jeg følte meg verdiløs og ensom. Men til slutt er det drømmene mine som gjør at jeg kommer meg opp, og som gjør meg bedre igjen. Sangen handler for meg om at vi alle kan ha våre nedganger i livet, men at du ikke må la det stoppe deg ifra å drømme. Alle må ha drømmer! Sangen betyr utrolig mye for meg! Jeg blir minnet om noen vonde ting når jeg synger den, men jeg blir også minnet på hvor sterk jeg er som har klart å komme meg over det.

Hvordan synes du det er å jobbe med en låt som andre har skrevet? Hva slags innfallsvinkel har du til materialet?

- Jeg har jobbet med Frida en god stund nå, og jeg elsker henne! Hun skriver veldig åpent, men tekstene er så utrolige lette å reflektere over. Hun passer også på at teksten passer meg, noe jeg synes er veldig viktig. Jeg håper jeg kommer til å fortsette og jobbe sammen med henne, for det funker supert.

Du gjorde deg bemerket med noen kule låtvalg i Idol 2014 (og fikk spesielt rosende omtale for din versjon av Bon Ivers "Skinny Love). Dersom du skulle covret en låt gitt ut i 2015, hvilken ville du valgt (og hvorfor det)?

- Jeg er faktisk veldig usikker! Det er så utrolig mange låter jeg har lyst til å covre, men er veldig stor fan av musikken til Jhené Aiko!

Hva er planene fremover?

- Planene framover er å jobbe fullt med musikk igjen. Jeg har tatt meg en liten pause for å få litt orden på ting, men nå vil jeg satse fullt på musikken. Har også merket at det er det som løfter meg opp når jeg er nede, så musikk er noe jeg alltid kommer til å drive med. Jeg har en del låter på gang, noen ferdige, noen mangler vi litt på, så det blir mer musikk i framtiden! Gled dere!

Hør Dancing In Flames her:

ANNONCE