Nyhet

Turboneger-bassist stjal Bettans gitar

Thomas Seltzer forteller hva som skjedde 25 år etter.

For 25 år siden forsvant gitaren til Elisabeth Andreassen, bedre kjent som Bettan, fra et utested i Oslo. I dag fortalte Thomas Seltzer P3-morgen at det var han som tok den. 

Han fikk nemlig et spørsmål om hva det dyreste han noen gang hadde stjålet var, og da svarte han følgende: "En kassegitar fra Bettan".

Dette fikk Bettan med seg, og litt etter radiosendingen skrev hun følgende melding på Facebook: 


– Hallo!!!! Her sitter Seltzer i P3 morgen og briefer med at det dyreste han har stjålet er Bettans gitar på Smuget for 25 år siden. Jeg endevendtE både Smuget og det jeg kunne for å få den tilbake. Det var en meget flott Larriwee cutout med svart gitarkasse. DEN SKAL JEG BARE HA TILBAKE!!! BASTA!

Litt etter fulgte Seltzer opp med denne kommentaren under posten hennes:

– Kjære Bettan! Dette hadde jeg helt glemt inntil de spurte istad om hva det dyreste jeg noensinne har stjålet var, da poppet dette fram i hodet! Helt enig: uspiselig! Vi var en gjeng fulle drittunge-pønkere som hadde forvillet oss inn i Fiendens Leir AKA Smuget, meget dårlig stil. Jeg aner ikke hvor den er i dag men jeg kjøper gladelig en ny gitar til deg!


Deretter møttes de i NRK P1s Nitimen hvor de diskuterte hendelsen ansikt til ansikt. Seltzer lovet at hun skal få ny gitar hvis ikke han finner den han stjal før 1. januar, de tok en selfie, og stemningen virket god. Dette endte som en gladsak, med andre ord, og vi håper gitaren kommer til rette.

ANNONCE