Nyhet

Han topper plakaten til Findings Festival

Norsk hovednavn i 2016.

I år var det svenske Avicii som toppet plakaten til Findings Festival på Bislett Stadion i Oslo, men i 2016 blir det en norsk artist som skal trekke publikum. Kygo er nemlig klar for å vende tilbake til festivalen hvor han også spilte i fjor.

— At Kygo står øverst på plakaten for Findings Festival 2016 føles enormt riktig, og ikke minst abnormt fett. Vi slår oss stolt på brystet for det, skriver Live Nation i en pressemelding.

Findings Festival 2016 arrangeres 19. og 20. august i Oslo.

Da GAFFA snakket med Kygo tidligere i sommer trakk han frem sin første opptreden på festivalen i 2014 som et karrierehøydepunkt:

— Det største jeg har opplevd var å spille på Findings-festivalen i Oslo i fjor. Det var utrolig gøy! I løpet av sommeren hadde remiksen min av Seinabo Seys Younger gjort det ganske bra på radioen. Dette visste ikke jeg siden jeg hadde vært bortreist. Da jeg spilte den på Findings skrudde jeg ned lyden på refrenget. Da sang alle i publikum låten for meg, omtrent tolv til tretten tusen mennesker. Det husker jeg var en av de første gangene jeg fikk frysninger over hele kroppen. Det er noe jeg aldri kommer til å glemme.

Les hele intervjuet med Kygo her.

ANNONCE