Nyhet

Guns N' Roses flørter med ryktene om gjenforening

Mer bensin på ryktebålet: Nå selger gruppens hjemmeside merch med den opprinnelige besetningen fra 80-åra igjen.

Ryktene går fortsatt om en gjenforening av Guns N' Roses i 2016. Nå er bandet igjen begynt å selge merchandise med bilder av den originale besetningen. Det skriver NME.

Fra Guns N' Roses' hjemmeside er det nå mulig å kjøpe blant annet tepper og hockey-trøyer med bandets cover til 1987-albumet Appetite For Destruction. Det er til og med mulig å kjøpe et kors med tegneserie-versjoner av de fem opprinnelige medlemmene som skjeletter.

Alternative Nation påpeker at Slash (bildet) og Axl Rose tidligere har kranglet om rettighetene til gruppens gamle logoer, og dette tyder derfor på at de to nå er kommet til en slags enighet slik at de kan selge nye varer.

I november har ryktene svirret om en mulig gjenofrening. Det kommer etter at bandets opprinnelige gitarist Slash har bekreftet at han og Axl Rose er på talefot igjen. Ifølge kilder skal de også ha blitt enige om å opptre sammen i 2016, men ingenting er offisielt bekreftet fra bandets side. Det forventes i så fall at bandet vil spille på flere festivaler i Europa og USA før de drar ut på en verdensturné som sammenfaller med deres 30-årsjubileum.

Det er 25 år siden Slash, Axl Rose, Duff McKagan, Izzy Stradlin og trommeslager Steven Adler sist sto på scenen sammen.

ANNONCE