Nyhet

Grunnlegger av kjent plateselskap kritiserer AURORA

Alan McGee mener at den norske artistens cover av Oasis-låten 'Half The World Away' er søppel.

AURORA (bildet) har opplevd både opp- og nedturer i det siste. Tidligere i dag ble det klart at den norske artisten er booket til neste års Roskilde Festival, men hun har også måtte kansellere flere konserter denne uken på grunn av sykdom.

I forrige uke ble det kjent at hun hadde fått det som muligens kan regnes som hennes viktigste jobb til nå i karrieren - ved siden av hennes planlagte opptreden på Nobelkonserten i neste måned. Hun ble nemlig valgt ut til å covre Oasis' Half The World Away for John Lewis' julekampanje på de britiske øyer. Reklamefilmen er i skrivende stund sett nesten 12 millioner ganger på YouTube - og må betegnes som en liten suksess.

Men ikke alle er like positive til AURORAs tolkning av låten.

I et intervju med Gigwise sier Alan McGee, grunnleggeren av det innflytelsesrike plateselskapet Creation Records som blant annet hadde Oasis i stallen på 90-tallet, at han synes låten er "søppel".

— Jeg vet ikke hva andre synes om den. Jeg er glad for at Noel (Gallagher red.anm.) får inntekter - jeg håper de ga ham en million pund, men personlig synes jeg den er søppel, uttalte han til musikk-nettstedet.

Hva synes du om AURORAs tolkning av den gamle Oasis B-siden?

ANNONCE