Nyhet

De første artistene til Bergenfest 2016 er annonsert

Lars Vaular og Yelawolf blant de seks første navnene til neste års festival i Bergen.

Planleggingen av festivalsommeren 2016 er i full gang, og i dag løfter også Bergenfest på sløret for neste års festival. Bergens hiphop-fans blir nok spesielt glade for at både Lars Vaular (bildet) og Yelawolf er blant de første seks artistnavnene som slippes til festivalen.

Vaular slapp i forrige uke siste del av sin mye omtalte 666-trilogi; 666 MENING. Albumet ble anmeldt til fem stjerner her i GAFFA.

Lars Vaular er vi stolte av i Bergen. Med rette. Han er en av landets viktigste og største artister. Det er helt naturlig å ha Lars på plakaten til neste års festival, helt enkelt. Yelawolf har levert et par legendariske konserter i Bergen – ikke minst hans konsert på festivalen i 2014 står som ett av våre desiderte høydepunkt. Det er med stor glede vi ønsker denne fantastiske artisten tilbake til Bergenfest, skriver arrangørene i en pressemelding.


I tillegg til Vaular og Yelawolf er de nye lokale heltene i Great News, britiske Wolf Alice og Model Aeroplanes samt amerikanske Blackfoot Gypsies de første artistene som bekreftes til neste års festival.

Bergenfest 2016 går ned i dagene 15. - 18. juni på Bergenhus Festning i Bergen.


ANNONCE