Nyhet

Travis Barker: - Tom liker ikke punk!

Ordkrigen mellom medlemmene i Blink-182 fortsetter.

I januar ble det klart at sanger og gitarist Tom DeLonge slutter i Blink-182 (bildet), en nyhet som tydeligvis kom ganske brått på hovedpersonen selv. Dagen etter at bassist Mark Hoppus og trommeslager Travis Barker hadde gått ut med en felles pressemelding skrev DeLonge et lengre brev til fansen via sin offisielle Facebook-side for å prøve å oppklare situasjonen.

Blink-182 vil gjøre noen konserter denne måneden med Alkaline Trios Matt Skiba som erstatter for DeLonge, men hva som skjer videre er ennå ikke avklart.

I et nytt intervju med Alternative Nation kommer Travis Barker med noen spark mot bandets tidligere frontfigur:

— Jeg tror det rette for ham å gjøre er å bare bite tennene sammen og slutte i bandet, i stedenfor å fortelle folk at han ikke sluttet og bare være ærlig med fansen. Selv blant alle de andre prosjektene jeg gjør, kan jeg alltid finne en måte å prioritere og fortsatt være lidenskapelig til Blink-182 når vi skal gjøre ting under det navnet. Jeg elsker alt med punkrocken. Det forandret livet mitt. Men Tom, han liker egentig ikke punkmusikk. Det var kun en fase for ham, sier trommerslageren i intervjuet.

Barker forteller videre DeLonge har sluttet i Blink-182 tre ganger tidligere uten at bandet valgte å gå ut offentlig med det.

Tom DeLonge har på sin side annonsert at han slipper soloalbumet To The Stars 21. april.

ANNONCE