Nyhet

'To Pimp A Butterfly' med rekord på Spotify

Kendrick Lamars ferske album har tatt rekorden for mest strømmede utgivelse på én dag.

Kendrick Lamar (bildet) slapp tidligere denne uken albumet To Pimp A Butterfly. En hel uke før planlagt release dukket albumet opp på tjenester som iTunes og Spotify, og nå meldes det om at albumet har slått rekorder.

Ifølge NME skal nemlig albumet ha blitt spilt av 9,6 millioner ganger i løpet av mandagen, og er dermed den utgivelsen som har blitt streamet mest på én dag via Spotify noensinne. Michael Bublés julealbum Christmas, som ble sluppet på julaften i fjor hadde tidligere denne rekorden, skriver den britiske musikkblekka.

Det er ikke bare musikkfansen som har trykket det nye albumet til sitt kollektive bryst, også GAFFAs anmelder var storfornøyd med To Pimp A Butterfly. Det som ifølge ham er "et konseptuelt mesterverk" fikk full pott og seks stjerner i anmeldelsen vi publiserte i går:


"I det musikalske universet sitt med forskjellig stemmebruk, toner og sosialpolitiske strofer setter han en ny dagsorden for rapalbum igjen."

Les hele anmeldelsen her.

Hvis du er en av de som ennå ikke har rukket å sjekke ut To Pimp A Butterfly i sin helhet kan du høre singelen The Blacker The Berry her:

ANNONCE