Nyhet

Periferifestivalen fyller på med nye artister

Thea Hjelmeland er blant artistene som kan oppleves på Glesvær utenfor Bergen denne sommeren.

I dag er det klart at Thea Hjelmeland (bildet) og Timbuktu legger turen innom Periferifestivalen på sensommeren. I tillegg har festivalen sikret seg en opptreden med det nye samarbeidsprosjektet til Ole Paus og Polkabjørn & Kleine Heine.

Hjelmeland har mottatt enormt med skryt etter at hun i september slapp albumet Solar Plexus. Albumet fikk blant annet hele seks stjerner her i GAFFA, og hun ble også belønnet med en Spellemannpris i kategorien Indie for to måneder siden.

— Uttrykket er ambisiøst, storslått, ført av strykere eller gitar under Hjelmelands bemerkelsesverdige, voksne vokal. Få er forunt å formidle så sårbar styrke, så tilsynelatende enkelt, skrev vår anmelder.

Fra før av har festivalen sluppet Onkl P & De Fjerne Slektningene, Audrey Horne, Hedvig Mollestad Trio, Black Debbath, Kakkmaddafakka, Torgeir Waldemar og Silja Sol til programmet.

Periferifestivalen arrangeres på Glesvær utenfor Bergen 21. - 22. august. Festivalpass og dagsbilletter er allerede i salg, og kan kjøpes via GAFFA LIVE.

ANNONCE