Nyhet

Highasakite drar på verdensturné med islandsk suksessband

Skal innom Canada, USA, England, Frankrike, Sveits og Tyskland med Of Monsters and Men.

Highasakite (bildet) er blitt håndplukket til å følge et islandske indiepopbandet Of Monsters and Men på deres verdensturné denne sommeren. Det islandske bandet slo stort igjennom  i 2011 med deres storselgende singel Little Talks, før de slapp debutalbumet My Head Is An Animal året etter. Albumet klatret helt til toppen av Billboard Top 200 i USA, og har til nå solgt over 2 millioner eksemplarer verden over.

— Dette er veldig gøy for oss å få muligheten til å gjøre, samtidig som det gir oss en unik mulighet til å vise oss fram for et stort publikum på østkysten i USA. I fjor fikk vi vist oss fram på vestkysten med London Grammar, nå er det bra å få spille hele østkysten, skriver Highasakite pressemelding.

Det norske bandet, ledet an av vokalist Ingrid Helene Håvik, har nylig tilbakelagt flere turnédatoer i Australia, og skal også spille utsolgte konserter i Kristiansand, Bergen og Oslo i løpet av de neste 4 ukene. Nylig ble de også bekreftet som et av hovednavnene til Kongsberg Jazzfestival.

ANNONCE