Nyhet

Giorgio Armani skylder på Madonna

Stjernedesigneren mener popikonet selv var skyld i sin lille fallulykke under Brit Awards.

Madonna fikk nylig mye oppmerksomhet, og meget mulig av helt feil grunner. Da hun nylig opptråde under den britiske musikkprisutdelingen Brit Awards gikk det nemlig galt under fremføringen av hennes nye singel Living For Love.

Det var da hun skulle dra av seg den spesialdesignede kappen i begynnelsen av låten at popikonet falt bakover og landet på ryggen. Det hele gikk bra, og Madonna kom seg raskt på beina og fikk fullført låten.

Se hendelsen her.


Nå går stjernedesigneren Giorgio Armani ut mot sangerinnen og gir henne skylden for 'garderobetabben'. Under moteuken i Milano kalt han superstjernen for "vanskelig", og mente det var hennes spesielle krav til den Armani-designede kappen som gjorde at hun gikk på rygg under opptredenen. Dette skriver den engelske musikkblekka NME.

Armani forteller at artisten ville forandre på festet til kappen, noe som førte til at hun ikke greide å ta den av skikkelig og dermed ble dratt bakover av en overivrig danser.

I neste uke slipper Madonna det nye albumet Rebel Heart, som allerede har fått mye medieomtale grunnet at flere av låtene på albumet lekket ut på nett for flere måneder siden. Sangerinnen gikk selv ut og mente lekkasjen var "kunstnerisk voldekt" og "en form for terrorisme", intet mindre.


Se musikkvideoen til Living For Love her:

ANNONCE