Nyhet

Elektronisk festaften

Ta på deg danseskoene og kom til Internasjonalen. Vi gir deg musikken i kveld på by:Larm.

I går var det Rockefeller som gjaldt, men i dag er det ny dag på by:Larm. Føler du deg klar for å danse igjen? I kveld er det i så fall bare å ta turen til Internasjonalen. Dette blir plassen for deg som elsker pulserende og drømmende elektronika hele kvelden.

GAFFA presenterer følgende artister på Internasjonalen fredag:

Sekuoia


København-baserte Patrick Alexander Bech-Madsen går under navnet Sekuoia (bildet). Dansken produserer elektronika med eksperimentelle elementer og som live-artist kan han by på unike og spennende sceneshows. Bare å vente i spenning.  

Sasha Siem


Den norsk-britiske sangeren/låtskriveren Sasha Siem slapp albumet Most Of The Boys 2. mars – akkurat i tide til by:Larm med andre ord. Med albumet beviste hun at hun er en artist å se opp for, og et stort musikalsk talent. Vi gleder oss til å se henne live i kveld.

DNKL


Svenskene lager mørk elektronisk musikk med hungrende bass og romklengende vokal. Trioen har har gått fra å sitte i kjellerstudioet i Gøteborg, til å spille på noen av Europas største festivaler som Roskilde og Way Out West. Dette må du få med deg.

AV AV AV


Produsentene DJ E.D.D.E.H, UNKNOWN og ELOQ fant sammen høsten 2013 og dro til vestkysten av Danmark for å lage låter sammen. Den danske trioen lager kombinerer trap, rolig house og elektroniske elementer sammen til en god mix. ELOQ spilte på by:Larm i fjor også. 

Harald Björk


Svensken Harald Björk lager rave. Musikken er en naiv og emosjonell form for melankolsk techno, med et skandinavisk tilsnitt. Han har en moderne vri på den dansbare musikken som vi er vitne til i dag. Harald presenterer dytopiske melodier, motoriske beats og minimalistisk elektronisk musikk.

Det hele starter klokken 19 når Sasha Siem går på scenen, tett etterfulgt av Sekuoia, DNKL, AV AV AV og Harald Björk.


ANNONCE