Nyhet

Beskylder BBC for å drive aldersdiskriminering

Madonna er ikke fornøyd med at BBC Radio 1 har bestemt seg for å ikke spille hennes nye singel.

Madonna (bildet) har hatt noen tøffe uker. Ikke bare deiset den 56 år gamle sangerinnen i scenegulvet under sin opptreden på Brit Awards, men hennes nye album har ikke akkurat fått noen strålende mottakelse. Her i GAFFA ga vi Rebel Heart tre stjerner, og mente popstjernen låt noe likegyldig i 2015.

Nå er det BBC som har hisset på seg den amerikanske artisten. I et forsøk på å nå en yngre målgruppe valgte BBC Radio 1 å ikke spilleliste singelen Living For Love.

I et intervju med den britiske tabloidavisen The Sun beskylder hun nå kanalen for å bedrive aldersdiskriminering.

"Manageren min fortalte meg at dersom du ikke er i tyveårene er det vanskelig. Du får kanskje spilt låtene dine når du er oppe i tredveårene, en håndfull artister gjør det. Pharrell var heldig, men er du i femtiårene kan du bare glemme det", sa Madonna til avisen.

Ifølge Rolling Stone skal BBC ha gått ut og sagt at alder ikke er en faktor for dem, men BBC Radio 1s musikksjef George Ergatoudis var mer ærlig da han kommenterte saken. Han kunne fortelle at mandatet deres er å treffe en målgruppe fra 15 til 30 år, og at han ikke regnet størstedelen av Madonnas fangruppe for å ligge innenfor dette alderssegmentet.

Hør Living For Love her:

ANNONCE