Nyhet

Arrangerer egen teknologifestival

Robyn samarbeider med Kungliga Tekniska Högskolan i neste måned.

Robyn (bildet) har inngått samarbeid med KTH (Kungliga Tekniska Högskolan) i Stockholm om å arrangere en egen teknikkfestival. Festivalens formål er spesielt å gjøre teknologi mer interessant for jenter.

Artisten fikk i 2013 "KTHs Stora Pris", noe som senere har ført til at hun ble en av initiativtakerne til festivalen som arrangeres lørdag 18. april.

— Som prisvinner av "KTHs Stora Pris" får man i oppdrag å holde et seminar på universitetet. Jeg tenkte på KTHs motto "Vitenskap og kunst", og ville gjøre noe for å inspirere jenter som nysgjerrige på teknikk og samtidig skape oppmerksomhet rundt at altfor få kvinner søker til KTHs studier, skriver Robyn i en pressemelding.


Festivalen skal hete Tekla, og byr på både praktiske workshops med forskjellige foredragsholdere og musikalske innslag fra Robyn, Zhala og Lap See. Både Spotify, Google, Valtech og Paradox Interactive er blant partnerne som er med på å sponse festivalen.

Skulle du befinne deg i Stockholm 18. april er Tekla et gratisarrangement som både skal passe for nybegynnere og teknologinerder.


ANNONCE