Nyhet

A-ha jakter høyt og lavt igjen

Det blir mer enn bare en gjenforeningskonsert. De norske legendene er også i gang med å skrive nye låter.

I desember kom nyheten om at A-ha (bildet) skulle opptre under Rock In Rio til sommeren. Da de gjestet festivalen i 1991 spilte de foran nærmere 200 000 tilskuere. Bare fire år etter at bandet la opp forberedte de seg altså på et comeback.

Dagbladet kunne i dag melde om at trioen, som består av Morten Harket, Magne Furuholmen og Paul Waaktar-Savoy, har forpliktet seg til langt mer enn kun denne ene festivalopptredenen. Ifølge avisen er det nye låter på vei, og de tre medlemmene skal også ha skrevet under på en avtale som forplikter dem til å opptre som A-ha de neste to årene.

— Da Morten og Paul begynte å snakke om at de ville gjøre ting igjen, hadde jeg tre muligheter: Å nekte helt, å la dem gjøre det uten meg, eller å bli med. Å nekte føltes ikke riktig, forteller Magne Furuholmen til Dagbladet.

2015 tegner dermed til å bli et stort år for et av våre mest populære band gjennom tidene. Ikke bare vil Hunting High And Low og Scoundrel Days endelig relanseres på vinyl, men de kan også feire at det i år er 30 år siden de toppet de amerikanske Billboard-listene med Take On Me.

Den tåler et gjenhør.

ANNONCE