Nyhet

NMVA 2015: Du kårer den beste musikkvideoen

GAFFA Audience Awards deles ut under Nordic Music Video Awards neste måned. Stem her!

Når Nordic Music Video Awards går ned på Cosmopolite i Oslo 23. mai er det spesielt én pris som henger fryktelig høyt for alle de involverte. Nemlig publikumsprisen, som i år går under navnet GAFFA Audience Award.

Fra og med i dag kan du endelig stemme på dine favoritter blant alle de nominerte musikkvideoene. De som stemmer er du også med i konkurransen om billetter til selve prisutdelingen.

HER KAN DU STEMME PÅ DINE FAVORITTER!


— Når vi ser på kvaliteten til videoene som er kommet inn er vi sikre på at vi gjorde det rette da vi startet denne årlige prisutdelingen. Norden står sterkt i dagens musikkvideomarked, og det er mange kreative sjeler og uoppdaget talent vi ønsker å få frem i lyset i år, skrev arrangørene i en pressemelding da nominasjonslistene ble offentliggjort i forrige måned.

Blant de norske artistene som er nominert til priser finner vi Röyksopp, Kaja Gunnufsen, Kate Havnevik, Sval og Ylvis.

Trenger du en oppdatering på hvilke musikkvideoer som i år er nominert innenfor kategoriene Performance, Post-Production, Art Direction, Best Artist Performance, Edit, Cinematography, Director og ikke minst Årets Musikkvideo kan du også se alle de nominerte videoene her.


HER KAN DU STEMME PÅ DINE FAVORITTER!

ANNONCE