Nyhet

M. Ward til Oslo

Spiller sin første konsert i hovedstaden på fire år.

Det er en stund siden vi har sett M. Ward (bildet) her til lands. Sist gang han spilte i Oslo var i 2011, og da han spilte på Hovefestivalens nest største scene året etter spilte han tidlig på dagen og klarte ikke å trekke så mange tilskuere som man gjerne skulle trodd etter utgivelsen av albumet A Wasteland Companion tidligere samme år.

Nå er det klart at M. Ward besøker hovedstaden igjen til høsten. Ifølge arrangørene i Goldstar er The Crossroad Club stedet å innfinne seg 6. september dersom du vil høre den amerikanske singer/songwriteren live i Oslo.

— Vi er veldig stolte av å kunne presentere M. Ward igjen i Oslo, og får gåsehud bare av å tenke på konserten han gjorde sist gang han var i byen, sier Tim Salvesen hos arrangørene Goldstar Music til GAFFA.


Både gjennom egne soloalbum og samarbeid og produsentjobber for artister som Cat Power, Neko Case, My Morning Jacket og Bright Eyes har M. Ward bygget seg opp en stor tilhengerskare i statene. Hans foreløpig siste soloalbum A Wasteland Companion ble sluppet i 2012, men på tampen av fjoråret slapp han albumet Classics med She & Him, som foruten M. Ward består av skuespillerinnen Zooey Deschanel. Albumet fikk fire stjerner her i GAFFA.

She & Him var også i studio med The Beach Boys-legenden Brian Wilson tidligere i år, og resultatet ble en del av sistnevntes soloalbum No Pier Pressure.

Hør Brian Wilson og She & Him med On The Island her:

ANNONCE