Nyhet

Kaja Gunnufsen med eksklusiv festivalkonsert

Gjør sin eneste konsert i sommer på Piknik I Parken.

Kaja Gunnufsen (bildet) kom inn som et friskt pust i den norske artistfloraen med EP-en Hei Sveis i 2012. I fjor albumdebuterte hun med Faen Kaja, et album som fikk full pott og seks stjerner her i GAFFA.

— En gatepoet for 2014? En Blindern-Lena Dunham? En irriterende jente som synger tweets? Døm selv. Men ungdommens naive stemme blir ikke skarpere enn dette, konkluderte vår anmelder.

Etter en lengre pause er det i dag bekreftet at Gunnufsen skal opptre på Piknik I Parken senere denne måneden. Dette blir hennes eneste festivalopptreden i 2015, og ifølge festivalarrangørene får hun også selskap av Kenneth Ishak på scenen under denne konserten. Ishak spiller i Beezewax og Heyerdahl, og medvirket også som produsent på Faen Kaja.

— Det er under en måned til festival og vi er ekstremt fornøyde med programmet til festivalen. Da vi gikk over de ulike dagene viste det seg at lørdagen hadde et Kaja Gunnufsen-formet hull i programmet. Heldigvis hadde vi en strålende idé om hvem som kunne fylle det. Men seriøst, et av fjorårets beste album og en artist med litt brodd - dette er en perfekt prikk over den metaforiske i-en, sier festivalens bookingsjef Stian Pride til GAFFA.

Piknik I Parken arrangeres i Oslo og har tidligere sikret seg sterke navn som Modest Mouse, Matthew E. White, Paolo Nutini og James Blake på sommerens festivalplakat. Det hele går ned i dagene 26. - 28. juni, og Gunnufsen spiller sin konsert lørdag 27. juni.

Se musikkvideoen til Kaja Gunnufsens Au her:

ANNONCE