Nyhet

Dette var høydepunktene under Piknik I Parken

Festivalen er over for denne gang. Sjekk hvilke konserter våre skribenter likte best.

Piknik I Parken ble arrangert for andre gang i parken ved Vigelandsmuseet i Oslo denne helgen. I år sto James Blake (bildet), Modest Mouse, Michael Kiwanuka og Paolo Nutini øverst på plakaten - og to av headlinerne imponerte også våre skribenter stort.

Dette er konsertene som ble tildelt fem stjerner her i GAFFA denne helgen:

Paolo Nutini - Storescenen - 26.06.2015


"Med stemmen går han høyt og lavt. Han briljerer på Looking For Something, som han dedikerer til alle mødre i publikum, før han hiver seg løs på sin ferskeste singel Better Man. Vi får et lite pust i bakken under Numpty, hvor trompetpartier og gitarriff står sentralt. Det er uten tvil rock over hele planet, noe som smitter over på et begeistret publikum."

Les hele anmeldelsen her.


Stein Torleif Bjella - Storescenen - 27.06.2015

"Bjellas tekster dreier seg i stor grad om sorg og smerte. Han formidler dette på en poetisk og lett gjenkjennelig måte, noe som har vært en tydelig og viktig del av musikken hans helt siden det første albumet. Han har en trygg og autoritær scenetilstedeværelse som forsterker innholdet i tekstene og det musikalske uttrykket. Det blir dog aldri dystert på piknik: Han snakker lett mellom låtene, vi sitter i gresset og soler oss, og da blir det ikke deppestemning til tross for mørk tematikk."

Les hele anmeldelsen her.

James Blake - Storescenen - 28.06.2015


"Mot slutten blir plenen omgjort til en slags uteklubb, når den samplebaserte 200 Press med samplingen "gather round the beat like a campfire" pumpes ut fra scenen. Han følger opp med lyden av 2013, nemlig Retrogade hvor han vil at du skal ignorere alle andre og fokusere bare på deres tiltrekning. Hans kompanjonger trer av scenen, slik at Blake kan gjøre siste nummer helt på egenhånd."


Les hele anmeldelsen her.

Woods - Lastebilscenen - 28.06.2015


"Med sjarmerende Jeremy Earl i front blir det svært hyggelig og god stemning foran Lastebilscenen. Han danser lett, enkelte publikummere danser lett, og det føles nesten som om sola skinner selv om det er overskyet for første gang under årets PiP."

Les hele anmeldelsen her.


Alt vårt innhold fra Piknik I Parken finner du her.

ANNONCE