Nyhet

Se og hør Sam Smith og Disclosures nye forsøk på en hit

Tilbake med ny singel og musikkvideo. Blir den en like stor slager som 'Latch'?

Den britiske sangstjernen Sam Smith og hans landsmenn i elektroduoen Disclosure er tilbake med et nytt felles prosjekt, singelen og videoen Omen. I videoen ser vi Sam Smith og mange andre danse rundt i slow motion på et tettpakket dansegulv, men musikken er litt mer tempofylt - og ytterst dansevennlig. Du kan se videoen i bunnen av artikkelen.

Sam Smith og Disclosure har tidligere samarbeidet på singelen Latch, som ble en stor hit i 2012 og både hans og deres store gjennombrudd. Siden har de hatt massevis av suksess hver for seg, men jobber nå altså sammen igjen. Omen er den tredje forsmaken på Disclosures andrealbum Caracal, som slippes 25. september. De har tidligere sluppet låtene Big That og Holding On - sistnevnte med en gjesteopptreden fra jazzvokalisten Gregory Porter. Også Nao, Lion Babe og Kwabs medvirker som gjestevokalister på det kommende albumet.

Disclosure kunne tidligere denne måneden oppleves på Roskilde Festival, hvor de gjorde deres eneste opptreden i Skandinavia denne sommeren. Sam Smith har ennå ikke besøkt Norge. Han skulle egentlig ha opptrådt på Bergenfest i juni, men måtte melde avbud grunnet en stemmebåndsoperasjon. Han er dog tilbake og turnerer igjen.

ANNONCE