Nyhet

Highasakite legger ut på ny turné med islandsk band

De norske yndlingene fortsetter verdensturnéen med Of Monsters And Men denne høsten.

I år har Highasakite (bildet) turnert med den islandske suksessgruppen Of Monsters And Men. Det islandske bandet slo stort igjennom  i 2011 med deres storselgende singel Little Talks, før de slapp debutalbumet My Head Is An Animal året etter. Albumet klatret helt til toppen av Billboard Top 200 i USA, og har til nå solgt over 2 millioner eksemplarer verden over.

Oppfølgeren Beneath The Skin ble gitt ut i forrige måned, og fikk fire stjerner her i GAFFA.

Nå er det klart at de norske yndlingene fortsetter å turnere som oppvarming for Of Monsters And Men. I kveld ble en ny rekke turnédatoer i USA offentliggjort - inkludert en opptreden på berømte Beacon Theatre i New York 23. september. Dette er det samme stedet som The Rolling Stones spilte inn deres Martin Scorsese-regisserte konsertfilm 'Shine A Light' i 2006.


— Forrige runde var en stor suksess og en fantastisk fin opplevelse. Denne gangen blir det enda flere konserter og enda større venuer, både i byer vi har vært i før, men også helt nye steder for oss. Vi gleder oss veldig, uttaler Highasakite til GAFFA i aften.

Også Of Monsters And Men er fornøyde med de nye turnéplanene - og oppvarmingsartisten.

— Vi er så glade for å ha med oss Highasakite på veien igjen denne høsten. De er et fantastisk band og nydelige mennesker, skriver bandet i en kommentar.


Highasakite spiller den neste måneden på flere norske festivaler før turnéen med de Of Monsters And Men fortsetter; først til USA og deretter videre til de britiske øyer i november.

Få et gjenhør med Darth Vader fra Highasakites suksessalbum Silent Treatment her:


ANNONCE