Nyhet

Yelawolf til Pstereo

En av USAs mest spennende rappere tar turen innom Trondheim i sommer

35 år gamle Michael Wayne Atha – bedre kjent under kunstnernavnet Yelawolf – slipper i år sitt andre offisielle studioalbum. Skiva har fått navnet Love Story, og skal ifølge Alabama-rapperen selv være et "mer lidenskapelig" album enn hans forrige. På produsentsiden har han fått med seg Eminem, Malay, WillPower og DJ Paul, og vi begynner å bli rimelig spente på å få høre verket.

Nå er det blitt klart at norske festivalgjengere i sommer vil få en sjanse til å høre herligheten live også, nærmere bestemt på Trondheims Pstereo-festival. Festivalen lover at det blir en hard oppvisning i hvit sørstats-rap, og melder dessuten at det blir mannens eneste norske festivalopptreden i sommer.

Pstereo går av stabelen 21.-22. august. 2015 blir det niende året hvor området langs Nidelven omgjøres til et av Norges mest idylliske festivalområder, og navn som Opeth, Aurora Aksnes, Matoma, Cymbals Eat Guitars og Emilie Nicolas er allerede booket.


Da vinnerne av GAFFA Photo Awards ble annonsert for drøye to måneder siden, var det fotograf Oddbjørn Steffensen sin foreviggjørelse av den fantastiske stemningen på Yelawolfs Bergen-konsert (over) som ble kronet til Årets Musikkfoto. Om stemningen blir bare halvparten så god i Trondheim snakker vi gull-booking!

ANNONCE