Nyhet

– Vi skriver våre egne sanger!

Disclosure renvasker seg selv via Facebook.

De siste dagene har det svirret rykter rundt om at Disclosure har stjålet tekster fra låtskriveren Katie Farrah Sopher. Brødrene skriver i dag på sin facebookside at det er trist å få slike anklager rettet mot seg.

– Først og fremst vil vi legge fram at hver sang fra Disclosure som vi setter navnet vårt på, er skrevet av oss. Men vi skriver noen ganger tekster og melodier med den sangeren som skal bidra på låten, for eksempel Sam Smith, Eliza Doolittle og Mr. Jimmy Napes, skriver de i innlegget. 

Når de ikke skriver låtene selv sørger duoen alltid for å kreditere de som har bidratt. Det sier selv at det er stolthet bak det de lager, og det er utrolig frustrerende når noen prøver å ta den fra dem.  


– Det er absurd at noen klandrer oss for å stjele et ord eller tone av musikken deres, legger de til.

Etter stormen rundt denne kontroversen skal de heller fokusere på å lage ny musikk.

– Vi jobber heller med ny musikk enn å kommentere slike ting som dette, men vi følte nå at vi ikke hadde noe valg. Alle anklagene mot oss er falske, og det vil folk vi har jobbet med bekrefte. Vi kom ikke inn i denne bransjen for å stjele andres ideer. Vi er musikere, artister og produsenter, skriver de.


De hinter også om nytt album:

 – De gode nyhetene er at album nummer to er godt på vei, avslutter de. 

Hør Disclosure - You And Me feat. Eliza Doolittle nedenfor:


ANNONCE