Nyhet

Tom DeLonge slutter i Blink-182

...eller?

Drama i pop-punkens verden! Sent i går kveld, norsk tid, gikk bassist Mark Hoppus og trommis Travis Barker i det amerikanske bandet Blink-182 ut med en melding om at gitarist og sanger Tom DeLonge (til venstre i bildet) hadde sluttet i bandet.

I meldingen som først ble gitt til Radio.com skrev de to bandmedlemmene videre at de var klare for å spille en festival og gå i studio for å jobbe med oppfølgeren til 2011-albumet Neighbourhoods, men at DeLonges manager hadde sagt ifra om at han ikke ønsket å delta på noe som var relatert til bandet på ubestemt tid.

"No hard feelings, but the show must go on for our fans".


Alkaline Trios Matt Skiba skal foreløpig erstatte DeLonge under Blink-182s festivalkonsert på Musink i California om to måneder, men det er ikke klart om han eventuelt blir en permanent erstatter. Spesielt ikke etter at Tom DeLonge selv gikk ut på sin Instagram-konto og nektet for å ha sluttet i bandet.

"Are we dysfunctional- yes. But, Christ….."

I et lenger intervju med Rolling Stone utdyper Hoppus og Barker situasjonen, og alt tyder på at DeLonge er ute av bandet enten han vil eller ikke.


DeLonge var med å starte bandet sammen med Hoppus og originaltrommis Scott Raynor i 1992, og har vært med på alle bandets studioalbum. Bandet tok en pause i 2005, men ble gjenforent i 2009 etter at trommeslager Travis Barker overlevde en flyulykke og de tre igjen møttes ved hans sykeseng.

Hvorfor kan de ikke bare "Stay Together For The Kids", lurer vi på.


ANNONCE