Nyhet

Se hensikten bak Sias kontroversielle video

Her er bakomfilmen til 'Elastic Heart'.

Sia kom med videoen til Elastic Heart den 7. januar i år, og den ble raskt en snakkis verden over. Mange fant den forstyrrende, drøy og Sia fikk blant annet pedofili-anklager. All oppmerksomheten til tross, gjorde at sangen havnet som nummer to på Billboards Streaming Songs liste.

I bakomfilmen får vi vite at Elastic Heart er en del av en foregående trilogi. Vi får se intervjuer med Sia selv, regissøren, koreografen og begge danserne: 12 år gamle Maddie Ziegler, som også er å se i den første delen av trilogien Chandelier, og den velkjente skuespilleren Shia LaBeouf, som visstnok skal være Sia sin favorittskuespiller.

Sia sitt ansikt er som vanlig skjult for anledningen, men denne gangen med en klyse bananer foran fjeset. Selv om hun skjuler ansiktet sitt, snakker hun åpent om hvordan og hvorfor de lagde Elastic Heart slik som de gjorde.

Hun fant det utrolig spennende under forrige musikkvideoinnspilling, derfor skulle spenningen som fant sted under Chandelier, gjenskapes enda sterkere under Elastic Heart. Derfor måtte blant annet Ziegler stille i denne videoen også. Sia hevder at hun tok med den unge danseren etter å ha sett henne på realityprogrammet Dance Moms på TV, som legger vekt på at mødre støtter døtrenes dansetalent sterkt.

Videoen har blitt ganske kontroversiell, men alle involverte har bare gode ting å si om videoen. Regissøren Erik Ander Lang sier følgende.

– Det har virkelig vært et unikt samarbeid som jeg aldri har hatt tidligere, sier han i videoen.

Shia LaBeouf var glad for å være en del av prosjektet.

– Jeg bryr meg egentlig om noen ser videoen, jeg er bare beæret av å være her og jobbe med så mange kule mennesker, avsluttet LaBeouf.


Se bakomfilmen nedenfor:


ANNONCE