Nyhet

Paparazzo ville selge nakenbilde - superstjernen kom vedkommende i forkjøpet

GAFFA.no - alt om musikk.

Et paparazzi-selskap forsøkte å selge et nakenbilde av Sia til fansen, men den australske sangerinnen kom dem i forkjøpet gjennom å dele bildet selv via Twitter.

Sia er notorisk kjent for å holde sitt privatliv privat, så privat at hun ikke en gang vil vise sitt ansikt på pressebilder eller i musikkvideoer. Det ser dog ut til at hun har en litt annen holdning når det kommer til sin egen nakne bakdel.

LES OGSÅ: Raser etter sjokkrockerens siste stunt.


I alle fall delte sangerinnen i går et blurry bilde av nettopp denne bakdelen med teksten: «Det er åpenbart en som prøver å selge nakenbilder av meg til mine fans. Spar pengene deres, her er bildet helt gratis. Hver dag er julaften!»

Artikkelen fortsetter under bildet.

Bildene er åpenbart tatt på lang avstand uten Sias samtykke, men med hennes humoristiske kommentar lykkes det artisten å snu den triste situasjonen til noe bra. Hennes fans er henrykte over Sias håndtering av saken.

Artikkelen fortsetter under Twitter-bildene.Den avsluttende kommentaren i Sias Twitter-utspill, «Hver dag er julaften!», er så klart en referanse til hennes kommende julealbum Everyday Is Christmas, som slippes 17. november.


Hør singelen Santa's Is Coming For Us her:

LES OGSÅ: DJ-stjernen besøker fire norske byer i 2018.


ANNONCE