Nyhet

Er kidsa like speeda i år?

Findings Festival med store navn til årets EDM-fest.

Findings Festival har klargjort sine første slipp til årets festival.

I år har publikum vært med å stemme fram hvilke artister som skal opptre under festivalen. Folk stemte fram duoen Axwell Λ Ingrosso som et av de store trekkplastrene i år. De utgjør to tredjedeler av den tidligere og populære EDM-trioen Swedish House Mafia. Den siste delen av trioen Steve Angello, opptrådte på festivalen i fjor. 

For variasjonens skyld stiller de i år med popartisten Gabrielle og duoen Project Fresh Socks. Nils Noa som lagde god kok der i fjor, er booket på nytt. De siste navnene som foreløpig står klare er CLMD og den fremadstormende Fehrplay. 


Årets festival blir arrangert i mai, og vil gå over to dager. Med tanke på det, er det nok flere store navn som enda ikke er offentliggjort. Arrangørene har nok noen ekstra ess i ermet. 

Festivalen, som ble arrangert for første gang på sensommeren i fjor, ble en stor suksess. GAFFA var til stedet under førsteutgaven hvor blant annet artister som Klingande, Kygo, Icona Pop og Avicii opptrådte. Vår anmelder opplevde festivalen som noe slikt:

De få gangene man prøvde å stå i ro fungerte alle rundt som spinninginstruktører som hang seg på deg og sa "kom igjen!" Det var til tider nesten skummelt intenst, med pyroeffekter, massivt VJ-show, strober og røyk. Kidsa er på speed og Avicii kjører drop på drop til det uendelige. 


Les hele opplevelsen her.

Billetter til årets festival kan kjøpes via GAFFA Live her.

Datoene for Findings Festival 2015 er 29. og 30. mai.


 

ANNONCE