Nyhet

– Det blir mer aggressivt

Biffy Clyro har mer enn 20 sanger klare til neste album.

Biffy Clyro ser ut til å allerede spille inn nytt album til sommeren.

Frontmann Simon Neil kan fortelle at neste plate blir vel så rockete og aggressiv. Neil sier i et intervju med Q Magazine at oppfølgeren til den suksessfulle LP'en Opposites, har for mange sanger.

- Det lyder skikkelig rockete akkurat nå. Men det er viktig å sette noen regler for hvilke ideer vi skal bruke, sier han i det samme intervjuet.


Han legger til at albumet mest sannsynlig er strippet ned til ti låter når det står ferdig.

- Når jeg sier at vi skal kutte en del låter, mener jeg ikke at det bare er skjelettet som står igjen. Etter å ha gitt ut et dobbeltalbum, er det vikitg å kanskje bare ha ti sanger på denne platen. Vi vil ikke at folk skal gå lei oss heller. Det lyder også kanskje litt mer aggressivt enn tidligere, avslutter han.

For Biffy Clyro fans, er det likevel ikke sikkert at albumet står ferdig i 2015. Trommisen Ben Johnston har nemlig uttalt til NME News tidligere at det først skal spilles inn til sommeren, og at dette hovedsakelig skal være et friår for bandet.


- Albumet kommer på plass; vi stresser ikke med noe overhodet - vi vil ikke gjøre noe som ikke er perfekt. Vi jobber hardt - og vi har mange sanger, noe som er bra. Vi står stødt foreløpig, sier han.

Han la til at at bandet muligens ville gjøre noen konserter her og der.

- Du vet aldri, det er mulig vi dukker opp en eller annen plass, avslutter han.

 


 

 

 

ANNONCE