Nyhet

Biffy Clyro inntar Operaen med MTV Unplugged-konsert

GAFFA.no - alt om musikk.

Biffy Clyro har medvirket i den ikoniske MTV-serien. Nå blir det mulighet til å oppleve rockebandet i akustisk utgave i selveste Operaen.

Det bekrefter arrangørene i FKP Scorpio tirsdag morgen. Konserten i Operahuset i Oslo vil gå av stabelen søndag 7. oktober.

— Live er Biffy Clyro kanskje aller mest kjent for sin elektriske og eksplosive energi, men bandet har gang på gang demonstrert at musikken deres gjør seg utmerket også i nedstrippet format. 8. november i fjor var Biffy Clyro med på å relansere den ikoniske MTV-serien, «Unplugged», da de inviterte til akustisk konsert i Roundhouse i London – og nå er det Oslo sin tur for å oppleve bandet i dette formatet, skriver arrangørene i en pressemelding.


LES OGSÅ: Oppfordrer norgesaktuelt band til å stille inn turnéen.

I forrige måned slapp det skotske rockebandet albumet MTV Unplugged: Live At Roundhouse London. Et album som kunne by på mange favoritter fra bandets katalog, inkludert de mer lavmælte Machines, Many Of Horror, Re-Arrange og Medicine, samt mer nedstrippede versjoner av energiske The Captain, Black Chandelier og Bubbles.

Artikkelen fortsetter under videoen.

I tillegg til en helt ny låt, Different Kind Of Love, prøvde også bandet seg på The Beach Boys-klassikeren God Only Knows. «MTV Unplugged»-turnéen til Biffy Clyro starter i september, og treffer altså Oslo og Operaen søndag 7. oktober.


LES OGSÅ: GAFFAs Bergenfest-spilleliste.


Billettsalget starter onsdag 13. juni via Billettportalen og Operaen.

ANNONCE