Nyhet

TIDAL blir hovedsponsor for by:Larm

Den internasjonale musikktjenesten presenterer TIDAL Main Stage.

Nylig ble det bekreftet at WiMP skal lansere TIDAL i Norge. Nå annonseres den internasjonale musikktjenesten, som kombinerer redaksjonelt innhold med HiFi-lydkvalitet og HD-musikkvideo, som hovedsamarbeidspartner for by:Larm. Hovedteltet plassert på Youngstorget under festivalen vil derfor hete TIDAL Main Stage.

WiMP har gjort det som vane å spandere konsertbillett til sine abonnenter under by:Larm. Dette vil også TIDAL gjøre. Musikktjenesten vil bli gjort tilgjengelig i Norge i forkant av by:Larm, og vil spandere konsertbillett onsdag kveld under festivalen for sine abonnenter.

Ifølge sponsoransvarlig for by:Larm, Peter Eikeland, vil TIDAL være ansvarlig for årets internasjonale artistbookinger, døpt International Feel:


– Både by:Larm og WiMP startet som norske initiativ og har i løpet av de siste årene etablert seg i Norden. Nå går vi sammen om et internasjonalt fokus. I år står elleve internasjonale artister på by:Larm-programmet. Dette er artister som spås å bli store stjerner om kort tid.

I tillegg til at internasjonale artister vil løftes frem under by:Larm, vil TIDAL sørge for at norske artister som Kid Astray, Møster og AURORA løftes frem internasjonalt:

– Samtidig som vi gleder oss til å presentere internasjonale artister som East India Youth, Soak og Sylvan Esso i samarbeid med by:Larm, er vi ordentlig stolte av å kunne løfte Oslo og by:Larm ut til vårt internasjonale publikum gjennom redaksjonens anbefalinger i TIDAL, sier Sveinung Rindal, redaksjonssjef for WiMP og TIDAL.


Sveinung Rindal vil være tilstede under konferansedelen av by:Larm, hvor han ville presentere hvordan man kan bruke strømmingstjenester som WiMP og TIDAL som promoteringsverktøy.

For mer informasjon om årets by:Larm kan man besøke bransjefestivalens hjemmeside.

Billetter kan kjøpes via GAFFA LIVE.


Under kan du høre by:Larm-akutelle Kid Astray med låta Still Chasing Nothing.

ANNONCE