Nyhet

10 grunner til å se Kanye West på Skavlan

Ye gjester Freddy på freddan. Det blir humor.

Kanye West er en av gjestene under Skavlan nå på fredag. Her er noen av grunnene til hvorfor du bør se på programmet. 

1. Det er Kanyes første opptreden på nordisk TV.

Det blir nok en opplevelse i seg selv, for Kanye er en sitatmaskin. Se våre favoritter nedenfor. 

2. Kanye West er nøye på hvem han samarbeider med.

Han er for øyeblikket aktuell med Cashmere Cat på låten Wolves. Mest sannsynlig kommer han ikke til å fremføre den låta på Skavlan, men heller Only One som er et samarbeid med Paul McCartney

3. Kanye West er et musikalsk geni.

Jess, vi sa det. Han har gått fra å være en uskyldig beatmaker til å bli en av nåtidens største stjerner. Han har gitt ut seks studioalbum, en liveplate og samarbeidsplaten Watch The Throne med Jay-Z. Rapperen har i tillegg blitt Grammy-nominert hele 56 ganger og stukket av med 21 priser.  

4. Kanye West er kjent for sine uttalelser.

Som nylig under Grammy-utdelingen da han entret scenen etter at Beck hadde mottatt prisen for årets album: "Det var stemmen i hodet mitt som sa at jeg skulle gå, og da jeg hadde gått opp, sånn, halvveis opp på scenen… Men jeg vile egentlig ikke ta øyeblikket fra Beck, eller tiden han hadde til rådighet. Det var på en måte en vits - akkurat som Grammy-utdelingen". 

5. Kanye West er en douchebag.

Det er fem facebookgrupper som kommer opp når man søker på ordene "Kanye West Douche". Når videoen hans for Touch The Sky ikke vant prisen under MTV Europe Music Awards i 2007, klarte ikke Kanye å holde misnøyen tilbake: "Det tok én måned å filme; Den kostet en million dollar å lage; Jeg stod på toppen av et fjell; Jeg fløy et helikopter over Vegas; Jeg hadde med Pamela Anderson. Jeg gjorde det for å bli kongen over alle videoer og jeg ville dra hjem med den prisen", uttrykket han. 

6. Kanye West mener MTV er korrupt.

Kanye er ikke glad i å tape, og han har hevdet at MTV-utdelingene er fikset, for hvordan kan "stemmen for en generasjon" tape?

7. Kanye West er et alter ego.

I et intervju med Tim Westwood uttalte han følgende: "Jeg gjør det foreløpig bra som andre genier… Jeg er som en maskin. Jeg er en robot. Du kan ikke fornærme en robot… Jeg går ned som en legende, uavhengig om du liker meg eller ikke. Jeg er den nye Jim Morrison. Jeg er den nye Kurt Cobain… Folk føler at jeg har en greie om å være Gud, fordi jeg sa at jeg skrev bibelen på nytt og at jeg ville være i den. Jeg kommer til å være i den. Jeg føler bare at jeg er en av de vikitgste i popkulturen akkurat nå… Bibelen hadde 20, 30, 40, 50 karakterer. Du tror ikke at jeg vil være en av karakterene i bibelen fra den moderne tid?"

8. Kanye West smiler ytterst sjeldent.

Les hvorfor her. Og legg merke til Ye sitt smil fra 00:55 i videoen nedenfor:

9. Kanye west er morsom.

"Jeg hater når jeg er på et fly og jeg våkner opp med en vannflaske ved siden meg. Åh, jippi. Nå må jeg være ansvarlig for denne vannflasken også". Og denne: "Jeg hører ikke på rap engang. Leiligheten min er for fin til å høre på rap i". Og til slutt: "Jeg har ikke twitter, jeg er for kreativ til å være der inne". Han er på twitter nå. 

10. Kanye West er glad i kona Kim Kardashian 

"Dere oppfører dere som om hun ikke er den vakreste kvinnen noensinne. Vent nå, vent nå litt. Jeg snakker om den vakreste kvinnen uansett tid. Topp 10 i menneskets historie", er det skrevet av Marie Claire.

Bonus:

Se Kanye west framføre Wolves med Sia og Vic Mensa på SNL:
ANNONCE