Nyhet

Wilco gjester to norske festivaler neste sommer

Endelig kan det amerikanske bandet oppleves på norske utendørsscener igjen.

Wilco (bildet) er bekreftet til Bergenfest og Norwegian Wood neste sommer. Det amerikanske bandet, ledet an av låtskriver og vokalist Jeff Tweedy, spiller i Bergen torsdag 16. juni - samme dag som allerede festivalklare Sigur Rós - og i Oslo på Norwegian Wood dagen etter.

Wilco har vært ett av de aller mest etterspurte til festivalen, og de er faste gjengangere og alltid høyt oppe på listen over artister vi sjekker om kan være aktuelle for Bergen når bookingarbeidet starter. Slik har det vært så lenge jeg kan huske, i hvertfall de siste 15 årene... Et band som har tålt tidens tann, og som aldri har vært redde for å utfordre både seg selv og sine fans, sier Frank Nes i Bergenfest til GAFFA i dag.

Bergenfest arrangeres 15. - 18. juni 2016 i Bergen, og har allerede sikret seg navn som Action Bronson, Lars Vaular og Wolf Alice, i tillegg til allerede nevnte Sigur Rós. Billettsalget til festivalen er allerede i gang og du finner som alltid billetter på GAFFA LIVE.


Norwegian Wood arrangeres 16. - 18. juni 2016 i Oslo, og Wilco er det første navnet som avsløres på deres program.

Wilco spiller også på Sentrum Scene i Oslo 3. november 2016, så norske fans får dermed flere muligheter å oppleve bandet i levende live neste år.

Varm opp til bandets norske konserter med albumet Star Wars, som ble sluppet i sommer:

ANNONCE