if(navigator.userAgent.match(/MSIE|Internet Explorer/i)||navigator.userAgent.match(/Trident\/7\..*?rv:11/i)){ } Rockestjerne funnet død i turnébuss

Nyhet

Rockestjerne funnet død i turnébuss

Scott Weiland, tidligere vokalist i Stone Temple Pilots og Velvet Revolver, er død.

Scott Weiland, stemmen bak Stone Temple Pilots og Velvet Revolver, er død. Han ble 48 år gammel. Det bekrefter manageren hans til Rolling Stone. Flere detaljer rundt dødsfallet vil bli offentliggjort senere i dag. 

Weiland var for tiden på turné med sitt nåværende band, The Wildabouts. De skulle egentlig spille på Medina Entertainment Center i Medina, Minnesota, i går kveld, men den konserten ble naturligvis avlyst. TMZ melder at Weiland ble funnet død på sin turnébuss i Minnesota rundt 21.00 torsdag kveld. 

I begynnelsen av 90-årene ble Weiland kjent som frontmann i Stone Temple Pilots som gjorde det stort med låter som Plush, Creep, Big Empty og Vasoline. Senere ledet han bandet Velvet Revolver som bortsett fra ham selv og Dave Kushner, besto av de tidligere Guns N' Roses-medlemmene SlashDuff Mckagan og Matt Sorum.


I midten av september skulle Scott Weiland & The Wildabouts stått på scenen i Oslo. De var booket til John Dee 13. september, men konserten ble avlyst – i likhet med storparten av bandets planlagte konsertdatoer i Europa.

ANNONCE