Nyhet

Mulig comeback for Audioslave?

Chris Cornell er gira på å finne på noe nytt med de tre Rage Against The Machine-medlemmene.

På midten av forrige tiår herjet supergruppene i rocken. Både Velvet Revolver - bestående av medlemmer fra Guns N' Roses og Stone Temple Pilots - og Audioslave (bildet) - med Soundgarden-vokalist Chris Cornell backet av de tre musikerne i Rage Against The Machine - droppet tøffe album og spilte for store publikumsmasser.

Det kunne selvfølgelig ikke vare evig, og begge gruppene har ligget døde og begravde en god stund nå. Likevel virker Chris Cornell gira på å samle Audioslave igjen - åtte år etter at bandet ble oppløst.

I et ferskt intervju med Total Guitar sier han rett ut at han gjerne vil jobbe med de tre andre musikerne i gruppa igjen.


— De var fantastiske karer, og jeg nøt virkelig tiden vi hadde sammen, så ja: Jeg vil alltid være åpen for å gjøre noe med dem igjen, sier Cornell under intervjuet.

Audioslave slapp tre album før bandet brøt opp i 2007 etter at Cornell forlot gruppa. Den gang uttalte sangeren at det var personlige konflikter og musikalske uoverensstemmelser som var grunnen til bruddet, men nå har tydeligvis pipen fått en annen lyd.

Så gjenstår det bare å se om Tom Morello, Brad Wilk og Tim Commerford er like gira på å samarbeide med den tidligere vokalisten sin igjen - eller om de heller kjører på med et Rage Against The Machine-comeback.


Time will tell...

ANNONCE