Nyhet

Her årets 10 mest retweetede tweets

One Directon dominerer.

Den sosiale medieplattformen Twitter har nå offentliggjort en liste over de 10 mest retweetede tweets fra 2015, altså de 10 Twitter-oppdateringene som er blitt mest delt. Listen, her sitert fra Time, er basert på tweets fra 1. januar til 10. november, og her viser det seg at de forskjellige medlemmene av One Direction (bildet) og en av deres mange fans står bak hele fem av de ti mest delte tweetene, deriblant hele topp 3.

Med andre ord kan Twitter takke de mange One Directions-fans, også kjent som Directioners, for en stor del av mediets popularitet.

Også Kanye West har kommet seg inn på topplisten.


De fire siste tweetene på listen kommer ikke fra musikere, men fra så forskjellige personer som den kjønnskifteopererte tv-stjernen og tidligere toppatleten Caitlyn Jenner (nummer 10), den nå avdøde Star Trek-skuespilleren Leonard Nimoy (nummer 9), den nye saudiarabiske kongen Salman (nummer 6) og USAs president Barack Obama (nummer 4).

Nedenfor kan du lese de seks musikkrelaterte tweetene i topp 10, hvor den mest retweetede er blitt delt mer enn 735.000 ganger. Les de resterende fire tweetene hos Time.

Nummer 8: Inspirerende ord fra Yeezy himself.


 Nummer 7: Fra et One Direction-medlem til et annet.

 Nummer 5: Kort tid etter at Zayn forlot One Direction.

 Nummer 3: I forbindelse med bandets femårsjubileum. 


 Nummer 2: Til tross for at Zayn forlot gruppen gir ham dem sin fulle støtte.

 Nummer 1: Kjærlighet fra Harry Styles.

ANNONCE