Nyhet

Dukker David Bowie opp på Gorillaz' neste album?

Spekulasjoner etter ny Instagram-oppdatering fra Jamie Hewlett.

David Bowie (bildet) gir, som mange sikkert har fått med seg, ut albumet Blackstar 8. januar 2016. Nå spekuleres det i om ikke det blir flere spennende utspill fra legenden i året som kommer. Spesielt etter at Gorillaz' Jamie Hewlett postet et bilde av Bowie via sin Instagram-konto i går kveld, er det mange som håper at 'The Thin White Duke' vil være en av gjestene på tegneseriebandets kommende album.

Gorillaz slapp deres siste ordentlige studioalbum Plastic Beach i 2010 med gjester som Snoop Dogg, Lou Reed, Mos Def, Bobby Womack, Mick Jones og Paul Simonon i rekkene.

Hovedmannen bak prosjektet, Blur-vokalist Damon Albarn, har allerede lovet at tegneseriebandets nye album vil bli svært energisk.

Det ville ikke være første gang Albarn og Bowie gjorde noe sammen. I 2003 fremførte de sistnevntes låt Fashion sammen på fransk fjernsyn. Og på Gorillaz' forrige album hadde det også lurt seg inn en liten hyllest til Bowie i form av et bilde av albumcoveret til hans Hunky Dory fra 1971 i en tegning på coveret, noe som også ble kommentert på Bowies offisielle nettside den gang.

Du kan se bildeoppdateringen til Jamie Hewlett her:

 

Et bilde publisert av hewll (@hewll)

ANNONCE