Nyhet

Danske favoritter annonserer eksklusiv norgeskonsert

Volbeat spiller kun én konsert her til lands neste sommer.

Få band har skapt så mye diskusjoner blant hardrockerne her til lands som danske Volbeat (bildet) har gjort de siste årene. Ikke minst kom dette til uttrykk i en famøs konsertanmeldelse i P3 etter bandets opptreden på Hovefestivalen i 2013.

Beskrevet som en Johnny Cash-infusert utgave av Metallica, med tunge, gyngende rytmer, bredbeinte riff og vokalmelodier med country-snert har bandet gjort stor suksess både i hjemlandet, hvor de nylig satte publikumsrekord for et dansk band da de trakk over 38.000 publikummere til deres konsert i Odense, og her i Norge hvor deres siste studioalbum Outlaw Gentlemen And Shady Ladies gikk rett inn på førsteplass på VG-lista.

Nå er det klart at bandets eneste konsert i Norge neste år blir på Bergenhus Festning i Bergen onsdag 22. juni. Ifølge arrangørene i Bergen Live vil det på et senere tidspunkt annonseres to oppvarmingsband til konserten.

Billettsalget til konserten i Bergen starter torsdag 17. desember klokken 09:00, og du finner som alltid dine billetter gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE