Nyhet

Bekreftet: Guns N' Roses blir gjenforent i 2016

Bandets klassiske besetning opptrer i første omgang på den amerikanske festivalen Coachella, men planlegger også en større turné.

Den siste tiden har ryktene florert om en gjenforening for Guns N' Roses' klassiske besetning. Nå skal det være klart at bandet gjenforenes for å spille på den store amerikanske festivalen Coachella i 2016. Dette ifølge Consequence Of Sound som skal ha fått nyheten bekreftet gjennom flere forskjellige kilder rundt bandet.

Coachella arrangeres årlig i den amerikanske delstaten California, og i tillegg til Guns N' Roses skal også et gjenforent LCD Soundsystem opptre under årets festival, melder nettstedet. Den siste tiden har det også vært snakk om at en europeisk utgave av festivalen skal arrangeres i Paris, så det burde jo være en fin mulighet for å få sett bandet her på kontinentet også.

Det er 25 år siden originalbesetningen med Slash, Axl Rose, Duff McKagan, Izzy Stradlin og trommeslager Steven Adler sist kunne oppleves på en scene sammen, og 22 år siden de tre største profilene Axl Rose, Slash og Duff McKagan sist spilte offentlig sammen. Slash sluttet offisielt i bandet i 1996 mens McKagan forsvant ut et år senere. Dermed var alle medlemmene som sto bak den klassiske debutplaten Appetite For Destruction fra 1987 ute av bandet - med unntak av vokalist Axl Rose som har gjort turnéer med nye musikere samt gitt ut albumet Chinese Democracy i 2008.


Ifølge nettstedet vil det komme en uttalelse fra bandet innen kort tid. Billboard skriver også at det planlegges en større stadionturné etter opptredenen på Coachella.

Velkommen (tilbake) til jungelen!


ANNONCE