Nyhet

A-ha bekrefter flere konserter i Norge

Den gjenforente trioen runder av verdensturnéen og comebacket i Bergen.

Tidligere i høst ble det klart at A-ha (bildet) skulle spille i Oslo Spektrum 30. april neste år som en del av deres planlagte verdensturné. Kort tid etter ble det annonsert en ekstrakonsert, men bandet kan i dag avsløre at turnéen også utvides med to nye datoer i Norge.

Fredag 6. mai spiller Morten Harket & Co i DnB Arena i Stavanger før verdensturnéen avsluttes utendørs i Bergen lørdag 7. mai.

— Bandet er utvilsomt Norges største og viktigste gjennom tidene, og det oppleves helt naturlig at deres siste konsert på verdensturnéen i 2016 finner sted i Bergen i historiske omgivelser der så mange andre internasjonale artiststorheter har opptrådt det siste tiåret, uttaler Frank Nes hos arrangørene i Bergen Live.


Billettsalget til de to konsertene starter torsdag 10. desember klokken 09:00, og du finner som alltid billetter via GAFFA LIVE.

Den gjenforente trioen slapp tidligere i høst albumet Cast In Steel, som ifølge vår anmelder Knut Gigstad var helt på det jevne. Han tildelte albumet tre stjerner og skrev at skiva hadde låter som var geniale i all sin enkelhet, men at de pompøse strykerne ødela mye av helheten.

A-ha skal også opptre under Nobelkonserten i Oslo denne uken sammen med blant andre AURORA, Kygo og Jason Derulo.


Varm opp til konsertene med musikkvideoen til låta Under The Make Up hentet fra Cast In Steel her:

ANNONCE