Nyhet

Curtis Harding avlyser sin konsert på Øyafestivalen

Erstatteren er allerede på plass.

Curtis Harding (bildet) skulle egentlig opptrådt på Øyafestivalens største scene i Tøyenparken neste lørdag, men har nå sett seg nødt til å kansellere sine resterende konsertdatoer i Europa. Harding spilte tidligere i sommer på Skral Festival.

Erstatteren blir britiske Ibibio Sound Machine, som er kjent for deres sammenblanding av vestlig elektronisk pop og afrikanske varianter av funk og disco.

Tidligere i år slapp Harding debutalbumet Soul Power på Burger Records, og fikk mye ros i musikkpressen. Her i GAFFA kvitterte vi med fire stjerner og skrev blant annet:


— Å gi ut soulmusikk på et garagerock-plateselskap er tøft nok som det er. Faktisk er det rockeinstrumentaler som dominerer albumet, som på I Don't Wanna Go Home og The Drive, til tross for at arrangementene heller mer mot klassisk soul.

Les hele anmeldelsen her.

Øyafestivalen går i år av stabelen i Tøyenparken 12. - 15. august. Festivalen kan i år by på store navn som Florence + The Machine, Beck, Nile Rodgers og The War On Drugs, for å nevne noen.


For litt over uke siden måtte også Mastodon kansellere sin opptreden på festivalen. Dette på grunn av familiære årsaker.

Se Curtis Harding fremføre Keep On Shining på BBC tidligere i år her:


ANNONCE