Nyhet

Punklegender spiller på Øyafestivalen

Bad Religion tester konsertformen i et par europeiske byer før innspillingen av et nytt album denne sommeren.

Bad Religion (bildet) besøker Øyafestivalen denne sommeren, skriver festivalen i et presseskriv. Det amerikanske punkbandet har holdt det gående siden slutten av 70-tallet, men ble på slutten av 80-årene og begynnelsen av 90-årene toneangivende i en ny bølge punkband med et knippe albumutgivelser som står like sterkt den dag i dag.

For de av oss som har fulgt med på livesendingene fra den amerikanske festivalen Coachella denne helgen er det ingen tvil om at bandet fortsatt leverer. Foran et sommersvalt publikum i California leverte de nemlig en svært så energisk konsert. Det er med andre ord bare å glede seg til Bad Religion står på scenen i Tøyenparken lørdag 15. august.

Øyafestivalen går i år av stabelen 11. - 15. august, og blant artistene som allerede er bekreftet finner vi BeckThe War On DrugsFlorence + The MachineThåström, Siri Nilsen og Future Islands. Dagsbilletter finner du enn så lenge på GAFFA LIVE, men arrangørene melder i dag om at det er svært få dagsbilletter igjen til lørdagen.

Se Bad Religion spille Los Angeles Is Burning på Coachella her:

ANNONCE